nl +316 1380 7685 koen@iselmar.info
Vandaag: Click for the latest Amsterdam weather forecast.
Op dit moment zijn we in:

Waddenzee

+316 1380 7685 koen@iselmar.info
Vandaag: Click for the latest Amsterdam weather forecast.
Op dit moment zijn we in:

Waddenzee

Nederlands

Partners

keurmerk

Waddengoud

Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft consumenten de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. De diensten bieden een unieke ervaring van de Wadden, waarvan een aantal ook producten uit het Waddengebied serveren.

Lees meer over Waddengoud op www.waddengoud.nl

Uitgelicht project: Waddengoud zeiltochten

Gaan voor groen!

Greenkey

Bedrijven met een Green Key-certificaat doen veel meer op het gebied van duurzaamheid dan de wet vraagt. Zij voldoen minimaal aan de normen van de internationale Green Key-organisatie. Door persoonlijke begeleiding, een speciale omgeving op deze website, cursussen en vooral contact met andere Green Key-bedrijven, wordt ‘gaan voor groen’ leuker en interessanter. Samen werken aan een groene wereld inspireert en stimuleert.

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

maatschappelijk verantwoord geproduceerd

Erkend Streekproduct

Het ‘Erkend Streekproduct’ is een onafhankelijk keurmerk voor streekproducten die op een maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd, met toegevoegde waarde voor de streek en het streekeigen cultuurlandschap. Het keurmerk wordt beheerd door de Stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN). SPN werkt nauw samen met een aantal regionale keurmerken of streekmerken, die werken volgens dezelfde uitgangspunten, criteria en procedures. Alle volgens de SPN criteria gecertificeerde producten (dus ook die onder de regionale keurmerken vallen) worden opgenomen in de landelijke database van het Erkend Streekproduct.

www.groenevakantiegids.nl

ECEAT

ECEAT is een internationaal keurmerk voor duurzaam toerisme. De afkorting staat voor Europees Centrum voor Eco- en Agrotoerisme. ECEAT heeft een Groene Vakantiegids met duurzame vakantie-adressen in Europa (campings, hotels, B&B’s, vakantiehuizen). Die gebruiken bijvoorbeeld ecologische schoonmaakmiddelen, biologische producten, doen aan natuurbeheer of wekken zelf groene stroom op.